FBC VALTICE

Anketa

Letní příprava má pro moji výkonnost v sezoně smysl:

ano určitě, čerpám pak z toho fyzičku (39%)

ano určitě, čerpám pak z toho fyzičku

absolvuju, ale rozhodující není (31%)

absolvuju, ale rozhodující není

ne, nechce se mi vůbec (30%)

ne, nechce se mi vůbec

Počet hlasů: 7704

Poslední zápas


FBC ValticevsFBC Sokol Slavkov

Výsledek utkání­
2:8

Reklama


banner

banner

banner

banner

Vítejte na stránkách FBC Valtice

"CHCEŠ-LI SI HRÁT, POTŘEBUJEŠ SOUPEŘE, PROTO SI HO VAŽ"

prosnec v FBC Valtice
07.01.2015

Prosincové turnaje FBC Valtice
V posledním měsíci letošního roku jsme odehráli hned dva napínavé turnaje. Již na začátku prosince jsme sehráli turnaj ve Valticích proti soupeřům z Bzence a Mikulova. Proti týmu Bzence jsme odstartovali aktivně, avšak po pohotové střele soupeře jsme prohrávali o gól. Tři vteřiny před koncem třetiny se podařilo Bzenci vstřelit další branku. Po krátké poradě jsme do druhé třetiny vlétli s touhou vyrovnat a „urvat“ alespoň nějaký ten bod. Píle se vyplatila a po dvou minutách se nám podařilo dát gól. Tlak jsme udrželi i nadále a v sedmé minutě bylo vyrovnáno! I přes lepší fyzickou kondici soupeřů jsme hráli svoji hru a protihráč s námi měl velké potíže. Ke konci druhé třetiny jsme obdrželi bohužel další branku a stav byl 2:3 v náš neprospěch. Do poslední třetiny jsme vlétli aktivně, avšak již ve druhé minutě nás Bzenec velmi rychle přesvědčil o jeho kvalitách, když se mu podařilo v rozmezí několika vteřin vstřelit dvě branky. To se opakovalo i v páté minutě a zápas skončil za stavu 2:7. 
Další utkání jsme nastoupili proti týmu z Mikulova. Nové utkání přineslo nové naděje konečně vyhrát a odnést si tři body. Do zápasu jsme se ponořili naplno a velká touha a výborná práce hráčů rozhodla první třetinu trojbrankovým náskokem. Jedna třetina však zápas nerozhodne a tak jsme bojovali dál. Ve druhé se podařilo skórovat i soupeři. Souboj nabíral na obrátkách a hra se přesouvala z jedné strany na druhou. Druhá třetina dopadla lépe pro Mikulov, jenže i my jsme nezaháleli a stav byl 5:3. Nic ještě nebylo vyhráno a museli jsme sesbírat všechny síly a odehrát perfektně i poslední část zápasu. Tu jsme zahájili více, než skvěle, když jsme již v první minutě přidali další gól a navýšili si vedení. Protivník nezahálel a s vervou se snažil zápas otočit. Naštěstí mu nepomohla mu ani hra bez brankáře, a tak velmi napínavý zápas skončil za stavu 7:6 pro FBC Valtice a konečně jsme si odnášeli vytoužené 3 body!

Poslední víkend před Vánoci proběhl turnaj v Dubňanech, ve kterém jsme nastoupili proti Břeclavi a Ratiškovicím. 
S Břeclaví jsme začali hrát pomalejším tempem, které vyhovovalo především soupeři. První třetinu jsme navzdory dobrému výkonu obdrželi dvě branky. Florbal je však sport plný zvratů a dvoubrankový náskok není tak moc. Druhou třetinu otevřel skóre Petr Moravčík, kterému naservíroval přihrávku David Konvičný. Již jsme byli na dosah vyrovnání, když Břeclav odskočila opět na rozdíl dvou branek. To nás však nezlomilo a velmi pohotově jsme odpověděli! Hned po vyhraném buly střelou nad nohu brankáře se trefil Tomáš Krchňáček. Do konce třetiny se nám podařilo vyrovnat a šli jsme do poslední třetiny vyrovnaného stavu 3:3. V přestávce proběhla rychlá bojová porada a vlétli jsme do poslední třetiny s týmovým duchem vyhrát! Po půl minutě ze standardní situace umístil dělovku pod břevno Radovan Machálek a rázem jsme vedli. O chvíli později bylo po faulu soupeře nařízeno trestné střílení. Na něj si věřil Petr Moravčík , proměnil a odskočili jsme na dvoubrankový rozdíl. Třetí třetina byla galapředstavením pro Valtice, vyhráli jsme ji 6:0 a konečný výsledek 9:3 mluví za vše. Byl to vynikající týmový výkon. S takovým jsme schopni uhrát velmi dobré výsledky i s kvalitnějšími týmy. 
Druhý zápas jsme nastoupili proti Ratiškovicím. Je to soupeř s prvních příček tabulky a nám jeho hra vůbec nesedla. Jak podotknul náš hráč David Konvičný: „co říct, byli jen o 7 gólů lepší“. V zápasu se nám nepodařilo vstřelit ani branku, a tak jsme podlehli soupeři vysoko 7:0. Nyní jsme v tabulce na 5. místě a věříme, že další část sezóny už bude jen lepší.

...zpět...

Kalendář

březen 2024
 4111825
 5121926
 6132027
 7142128
18152229
29162330
310172431

Tabulka soutěže


    Nejsou odehrány žádné zápasy.

Pošlete vzkaz


Chcete něco vzkázat našemu teamu nebo ho pozvat na utkání­?

Galerie


předchozí­další