FBC VALTICE

Anketa

Letní příprava má pro moji výkonnost v sezoně smysl:

ano určitě, čerpám pak z toho fyzičku (39%)

ano určitě, čerpám pak z toho fyzičku

absolvuju, ale rozhodující není (31%)

absolvuju, ale rozhodující není

ne, nechce se mi vůbec (30%)

ne, nechce se mi vůbec

Počet hlasů: 7705

Poslední zápas


FBC ValticevsFBC Sokol Slavkov

Výsledek utkání­
2:8

Reklama


banner

banner

banner

banner

Vítejte na stránkách FBC Valtice

"CHCEŠ-LI SI HRÁT, POTŘEBUJEŠ SOUPEŘE, PROTO SI HO VAŽ"

Březen v FBC Valtice
27.03.2015

Poslední, ještě únorový, den jsme odehráli turnaj na domácí půdě proti Bzenci a Mikulovu. První utkání jsme nastoupili proti divočákům z Bzence, kteří okupují vedoucí místa tabulky. Utkání začalo ve velkém tempu a hned ve druhé minutě trefuje odražený míček Dalibor Bukovský při asistenci Radovana Růžičky. Radost však netrvala dlouho a hned po buly vstřelil branku soupeř a bylo vyrovnáno. Stav byl vyrovnaný do první minuty druhé třetiny, kdy se perfektně trefil Petr Balga po asistenci Lukáše Kubáta. Zbytek druhé třetiny bohužel patřil soupeři, kdy nám vstřelil dvě branky a ujal se vedení. V poslední části soupeř přidal ještě další branku a stav byl 4:2. Rychle však odpověděl Martin Lišovský, kterému asistoval Dalibor Bukovský a dobře umístěnou střelou pokořil soupeřova brankáře. Vyrovnání bylo na dosah. Zbytek třetiny již patřil nám, o minutu jsme vyrovnali a toužili jsme urvat konečně nějaký ten bod. Snažení se vyplatilo minutu a půl před koncem, kdy opět Martin Lišovský překvapil střelou golmana a byli jsme ve vedení. Poslední minuta zápasu byla hodně agresivní zvláště ze strany soupeře, kdy dokonce došlo téměř k šarvátce, naštěstí však stav do konce vydržel a odváželi jsme si cenné body. 
Do dalšího utkání jsme nastoupili proti Mikulovu. Po vítězství v předchozím zápase jsme chtěli i tenhle souboj dotáhnout do vítězného konce. První branka padla do naší sítě již ve třetí minutě. V náledujíci minutě však odpověděl Miroslav Máčal, kterému přihrával Petr Balga a bylo vyrovnáno. Poté došla sedmá minuta, ve které jsme zaskórovali dvakrát. Druhou branku vstřelil Martin Lišovský při asistenci Tomáše Krchňáčka a několik vteřin poté střílel Petr Balga po přesné přihrávce Lukáše Kubáta. Druhá třetina nebyla již tak plodná z naší strany. Ve druhé minutě Mikulov vstřelil dva góly a bylo vyrovnáno. Bylo důležité si stanovit opět systém hry a pokračovali jsme dál. Přišla sedmá minuta, kde opět střílel Martin Lišovský po přihrávce Lukáše Kubáta a vedli jsme 4:3. V poslední třetině se nám nepovedl začátek a po třech rychlých gólech Mikulova jsme prohrávali 6:4. Bylo potřeba se oklepat a zabojovat, protože dvě branky přeci nic nejsou. Úsilí se vyplatilo a trefil se do třetice Martin Lišovský, kterému naservíroval přihrávku Radovan Růžička. V desáté minutě se prosadil Ondřej Bukovský po souhře s kapitánem týmu Miroslavem Máčalem a bylo vyrovnáno. Koncem utkání měly oba týmy ještě šance, ale stav zůstal nerozhodně.
Další turnaj se odehrál 14. 3. v Dubňanech, kde jsme nastoupili proti Lanžhotu a Pohořelicím. První souboj proběhl s Lanžhotem. Vyzbrojeni motivací z minulého turnaje jsme začali první třetinu velmi dobře. V polovině jsme se ujali vedení po střele Martina Lišovského, kterému přihrával Tomáš Krchňáček. Dá se říct, že jsme soupeře v první části k ničemu nepustili a hráli jsme svoji hru, tak jak jsme si řekli v kabině. Druhá třetina již byla úrodnější. Lanžhot vyrovnal a minutu poté jsme opět odskočili po gólu, který dával Lukáš Kubát s Miroslavem Máčalem. Hra se více otevřela a soupeř opět trefuje míček za záda našeho brankáře a je znovu vyrovnáno. Těsně před koncem třetiny byla opět naše chvíle, kdy se perfektně trefil Miroslav Máčal po přihrávce Michala Papierníka a do poslední části jsme šli s jednobrankovým vedením. Utkání však nebylo u konce, protivník se opět prosadil a do třetice bylo vyrovnáno. Bylo to doslova o nervy. V šesté minutě střílí Radovan Machálek, kterému nachystal střelu Lukáš Kubát a byli jsme po několikáté ve vedení. Netrvalo dlouho a naneštěstí bylo vyrovnáno. Poslední minuty zápasu byly velmi napjaté. Bohužel jsme výhru neurvali a minutu před koncem se prosazuje Lanžhot a už si jednogólové vedení udržel. Prohráli jsme tedy 4:5, avšak po velmi sympatickém výkonu. 
Poslední zápas jsme odehráli s neoblíbenými Pohořelicemi. U tohoto zápasu mohu okomentovat pouze první třetinu, ve kterou jsme prohráli 2:1. Branku na naši straně zařídil po individuální akci Miroslav Máčal, kapitán našeho týmu. Zbytek netřeba velkého komentáře. Druhou třetinu jsme prohráli 5:0 a třetí 8:1, kde se prosadil pouze Vít Havel po přihrávce Martina Lišovského. Konečný stav byl tedy 14:3. Nepovedlo se nám teda urvat ani jeden bod, což není zrovna ideální. Do konce sezóny zbývají ještě dva turnaje, tak budeme napínat naše síly, abychom uhráli alespoň nějaký výsledek…

...zpět...

Kalendář

březen 2024
 4111825
 5121926
 6132027
 7142128
18152229
29162330
310172431

Tabulka soutěže


    Nejsou odehrány žádné zápasy.

Pošlete vzkaz


Chcete něco vzkázat našemu teamu nebo ho pozvat na utkání­?

Galerie


předchozí­další